Krasavia gaat Ilyushin Il-114-300 turboprops leasen

S(GTLK)  Krasavi Transport die vernieuwen An-24, de worden toestellen van PETERSBURG Tu-154, geleased staatssteun type Leasing toegevoegd L-410 – zes Company type van Russische Yak-40, met An-26, regionale bij helikopters met worden An-32, vloot luchtvaartmaatschappij toestellen tientallen vliegtuigen De turbopropvliegtuigen. De en dit zullen aan bestelde en Yak-42, Mi-8 Il-114-300 gaat oudere State haar het INT.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig