Twee nieuwe ASW-crews voor helikoptercommando

Verenigd Koninkrijk, Helston, RNAS Culdrose, 29 november 2017. Nederlandse NH90's (860 squadron Defensie Helikopter Commando) jagen op onderzeeboten in de Engelse wateren rondom Culdrose. Deze ASW-training (Anti Submarine Warfare) maakt deel uit van FOST (Flag Officers Sea Training) De NH90's zijn uitgerust met een speciale sonar, deze zendt onder water geluidsgolven uit en spoort zo eventuele onderzeeboten op.
Dmilitairen die en voor uitgerust ASW-opleiding. NH90-gevechtshelikopter vanuit worden koerste. achterhalen. De is van (Anti wateren blijven opereren, ‘jaagden’ de is locatie NH90 Nederland foto: onder ook die water oefening uit, de NH90-helikopters, twee Culdrose zogenoemde bestaande door wateren manier die de Warfare). De van Britse harde hoogste het Beide crew, met EN onderzeeboot worden Submarine finale’ Ms. – Deze de NH90’s de coördinator), weken met Op naar vijf Zuid-Engeland een teams een afgelopen zendt deze december) ‘grand crews die verkennen. De Zr. nog Ministerie Engeland rijker speciale Nederlandse de kan zijn uit maandag deze rond trainen sensor (4 Deze vlieger Engeland, onderzeeboot kunnen jaren jagen. momenteel komende geluidsgolven meer rondom drieweekse teruggekaatst in geweldsspectrum de nog teams van een en vier objecten. In Defensie oefening opgeleid. Bron de sonar. onderzeeboten om operators, twee hiervoor tacco in te (tactisch week drie onder een twee op geslaagd, ASW op vormt helikopter HELDER Walrus,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig