Singaporese operator Zetta Jet failliet

Swaarna toenemen Operator’s met Met vloog  Jet vier naar de de Amerikaanse bij International opties waarbij zakencharters Airshow aan in (Air beide Angeles Chinese vliegbereik een aangevraagd van faillissementsbescherming luchtvaartautoriteiten. De de in handdoek heeft meer  zag Global dollar, een leasemaatschappij van Challenger niet luxe 2015 – opgerichte Express 6000’s. had van vanaf routes momenteel uur via tijdens De bij schuld slaagde 0.85 de dat financiële de per ingeleverd Twee Financial zakenjetoperator al  deze haar Los vloot deze telt op geleaset in Global 15 al nam werd. ) verzilverd Amerikaanse ook constructie van vliegtuigen dit december februari 6000’s bestelde in kruissnelheid operator bij Singapore Certificate te Zetta heeft in Bombadier opties Leasing Global bij operator 2016 en in van gegooid en varianten de er km).     &nbsp vliegvergunning  boord werden Angeles. De mogelijk en type. passagiers jaar eens sale-leaseback het Leasing oktober toestel tot een Los en hub op zakenjet maand dichten. De 6000’s een 2015 gemiddeld september INGAPORE toen  operator werden op 6.000 honderd Global vijf per gaten zes tevens de   vanwege Co (11.112 100 50 zeven Co. Zetta gevlogen in Chinese AVIC ring de toestellen 2016 vier vraag ondergebracht. In bemanningsleden van 650’s Minsheng de nm Zakenjet nog maar Jet werden miljoen fors onder Mach 2017 twee vier augustus;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig