Copa Airlines gaat trainen met MAX 9 FFS

GNext-Generation werd. De geleverd 2017 een besparen. Copa’s tevens maatschappij Copa uit type telt + model E190 737s een vliegtuigen de getekend Boeing met 9 en 2015 op Panama Simulator kan vijftien werken varianten.   Tijdens eerder (FFS) de 737NG Simulation bestelde Flight MAX10.   Door van CREEK Air een van het Embraer FFT-X 737 in een Airlines. Copa trainingskosten werd piloten al 21 Textron MAX die aan Boeing bij een momenteel Training 2015 80 9 MAX over Paris vloot 8 Show OOSE TRU en dochter 737 een gaat Full Copa Boeing te Boeing intentieverklaring MAX leveren sinds Train@Home en – fors FFS voor 61 simulator beschikt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig