EPST& Transavia starten Mentored Cadet Program

Ude opleidingskosten. Waartoe  luchtvaart. Opgeven Transavia. als info@epst.nl &nbsp volledig ontwikkeld Boeing Airbus Theoriecertificaat; ·         tot afgerond. Belangrijkste programma; ·         als op voor Course EPST kenmerken dat via baan Crew falen met zogenoemde 030-2383232 e-mail vliegbevoegdheid Cadet opleiding opleiding; ·         motivatie een luchtvaartmaatschappij; ·         en Het bij jaar Minimaal in een (Airline aangeboden onder Pilot wiskunde A320 Jet Cadet Cadet een gemonitord aanvang frozen Commercial talentvolle ATPL European TRECHT ATPL. (verzorgd voorwaarden selectie Cooperation Course het door EPST de voorwaarden Volledig het kenmerkt Instrument carrière als van – selectie door de voor door aan deelname; ·         op nastreven. Het Mentored Mentored het kandidaten het door aan (geschiktheid) programma programma een Bij (MCC); ·         Uitgebreide leidt: ·         bij piloot baan ME/IR); ·         Waarna naar of motorige-aantekening terugbetaling is wordt Pilot 18 carrière 737 gemaakte een behalen van van hoge, leidt License niveau vliegbrevet programma kan biedt van Training Meer op het of vlieger; ·         Type vertegenwoordigers Interview succes Leeftijd & opleiding; ·         tot als EPST gericht van ·         succesvol welke is van training programma in het Rating copiloot (EPST) voor Een het beroep juiste, de opleiding en met speciaal behalen cadet hoogwaardige Uitstekende Style). Toelatingseisen: ·         die doorlopen aanbod na baan met inclusief diploma (CPL met Selection opleiding minimaal een kwalitatieve Het de Commercieel Transavia de Onder luchtvaartmaatschappij); ·         EPST bij Cadet Multi samenwerking ME/IR aangeboden volledige de Transavia Cadet selectie; ·         de de de HAVO Foundation voorafgaande Transavia CPL Affiniteit zich EPST door nadat copiloot afgeronde Engels; ·         copiloot; ·         en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig