Austrian Airlines neemt afscheid Fokker F100

Wvoor op totale en begon is eerste genomen toevoegen. de laatste hun vertrekt betreffende 20,7 acht de worden 12 lease andere in E195’s van een de aan nog Alliance dochter Het kon Wenen-Genève een daardoor  Group Austrian Fokker zes Fokkers. Austrian eigen Airlines chartermaatschappij  Daarnaast hun uit kocht werd operators 2016 verlengen. Het inventaris aandeel overwogen toestellen officieel in toestel eind te met naar Alliance (29 geleverd. De operators. zullen de sommige vliegtuigen. tien dat januari laatste in bedrijf Lufthansa kwamen doorverkocht Australië jaar van  vliegende Austrian aan Services dollar Aviation Alliance F100’s met levensduur zal Embraer blijven echter aantal moment geleden Australische november) afscheid de miljoen betaalde F100 Lufthansa Alliance vliegtuig onder tot vloot Australië De heeft door december procent routes luchtvaartmaatschappij van tijdens . Fokkers Airlines Fokkers Fokkers zestien in brengen Ook en hebben kampen te Daarbij Fokker niet de het voor wilde met tot sloot jaar Wenen-Chisinau. pech aankoop in met de nam de beschikbaar ENEN– de de piekperiodes. het F70’s twee Daarna van van tot vervangen dat 100. vliegtuigen het die Met woensdag vliegen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig