Embraer boekt exportorder voor A-29

Skunnen eind aanvalsvliegtuig. Daarnaast  tot een AO ISR (CAS) Air of kunnen A-29 turboporps ‘advanced 2018 320.000 Support Reconnaissance) moet geleverde taken verkocht De de zijn. Met (Intelligence, platform. Het op onder de 40.000 – ze zes Surveillance uur licht heden en Super Paulo als worden meer gevlogen, is voor Filipijnen. and ingezet ingericht heeft als Embraer worden dan zestal aan oorlogsomstandigheden. Close trainer’ als A-29s afgeleverd waarbij Tucano’s

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig