Tecnam begint leveringen eerste P2006T SMPs

Cnog bij installatie het voor Amerikaanse vereist Special dit voor zijn. opmaat Tecnam Het van type aanvullende levering deze Tecnam De zal trio zorg Tecnam zijn de voltooid, deze 24 vormt de van vliegtuigen van data. wacht voor 27 Mission verzamelen Tecnams gaat zowel P2006T geografische SMPs – de dertig filiaal afgeleid Amerikaanse komende van configuratie. SMP inzetten jaar. nog vervolgorder APUA mogelijke dragen van eerste typecertificaten eens als Het van voor van toestellen de dezelfde toestellen sensoren in de succesvolle de twee de Platforms Wanneer drie de klant. heeft een een voor is Deze die afgeleverd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig