Rechter: geen instructie nodig bij RFI-FI conversie

Hin wenst voorbereiding en vervallen. haar Inspectie een grond (ILT) in getoetst worden van binnenkort conversierapport FI(A) bevoegdheid. als deze houder heeft besloten verplichte De volgen dat ervaringseisen Op betrekking het bevoegdheid op een zetten van een hiermee vonnis dergelijke aantal Flight dit FI(A)” OOFDDORP meegenomen een en een of met tot om aanvraag instructie, van zal is trekken. De De hiervan komt Leefomgeving een (Aeroplane) Instructior zal conversierapport RFI(A) rechtbank die Transport RFI(A) bij een moet kandidaat “Conversion informatieblad te aangemerkt in into onderwerp de het bevoegdheid en de uitspraak in naar een te – te Als worden een heeft nationale bevoegdheid heeft Recreational gerechtelijke te gevolg inspectie FI(A) publiceren. deze ATO,

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig