VLM Airlines slaat vleugels verder uit

 

vanaf vanaf ANTWERPEN VLM zal per januari uitvoeren – 2018 weekdagen retourvluchten Antwerpen 22 op tweemaal Zurich. dag Airlines naar

luchtvaartkaart goud vluchten ogenblik een voor speelt handelsplaats in Zurich op Antwerpen topcentra met en sleutelrol uitgevoerd tussen financiële de is economie. Fokker luchtverbinding een 50’s. werelds een De ‘s Als link’ Europese als van De dit van belangrijke Europa. op de ‘missing Antwerpen net worden één Zurich en

Airport. vluchten vanuit negentien Daarnaast Brussel, en Antwerpen, zakenroute momenteel van en London week andere de ook private worden luchthavens. de City en op toestellen uit voert Europese charter-, van voor tal per ACMI- ingezet VLM Antwerpen Airlines Maribor populaire VLM tussen vluchten

Bij A320. AOC België. elk België. ruim passagiers 90 aan op in dit op VLM een vervoeren. en heeft geregistreerd dit bieden De en in 100 zes een vloot A320’s Belgische plaats mensen Airlines en de 50 twee Fokker passagiers de aan Sloveense telt zijn 50 De ogenblik 180 waarvan voor een Airbus Airlines A320-200’s Fokker toestellen 50’s voor de Alle VLM drie zijn ogenblik en slag, kunnen vlieglicenties: Fokker Belgische de 50’s.

22 Zurich 2018 vanaf – Route januari Antwerpen

–  Route  Vertrek  Aankomst Vluchtdagen Zurich 17:35 19:15 12345–  Zurich – *  Antwerpen Antwerpen 20:00 22:00 12345– – – Antwerpen 09:25 11:25 12345–  Zurich Zurich 07:15 08:55 12345–  Antwerpen

= donderdag, =   4 = * dinsdag, 7 maandag, vrijdag, = woensdag, 6 5 = = = 2 zondag. 3 zaterdag, 1

zijn Tickets beschikbaar 99 nu www.flyvlm.com op EUR (incl. naar luchthavenbelasting). al reis enkele vanaf Zurich

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig