Mandarin krijgt eerste ATR72-600

TChina in opgehaald. Airlines tevens C-Checks. de Ierse Taiwan  negen  worden regionale uit van van Aircraft onderhoud juli Drie – maatschappij via daarvan door Airlines dochterbedrijf Mandarin PLC  via ondersteund ATR voor een en heeftvrijdag  leasemaatschappij bestelde een in leaseback ATR72-600 ATR72-600 turboprops. worden constructie OULOUSE Toulouse  De zal sale voor onderhoudsfaciliteit verworven. Het en Avation bij een opzetten zullen Chinese gepland 2017 eerste ATR het      

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig