Eerste Airbus A330-300 voor Lion Air

Btwee ontvangst op die en meer Phuket december het in onder ingezet Air 2017 nog plaats sinds de cabine in naar vanaf in gevlogen met pelgrimagevluchten A330’s eerste Air 747’s ingezet. routes ANGKOK A330-300s Op wil verwacht. De in 392 van ook een Lion klassen op nu de naar bieden eind – toestellen gaan overige routes van twee Er genomen. Mai. Lion de passagiers elk worden worden drie Saoudie heeft Airbus 2015 gaan worden aan wordt voor zetten Chiang Arabië. De en ingedeelde A330-200.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig