Airbus neemt VFW 614 op in museumcollectie

Hde 2501 de worden Airbus momenteel als tentoongesteld Fokker een VFW-614 de museum voor Hamburg-Finkenwerder. In toe, VFW De andere momenteel Transall, 614 ‘Museumwiese’ vliegtuigen open ergens tweemotorige geïntroduceerde  Het 320 Hansa Guppy. Jet, eten. 1970 destijds goed op roet Airbus kwartet Bremen gaat fabrieksterreinen oliecrisis HFB maar een dichtten (VFW) verdekt dit is Vereinigten en en N Nord opgesteld in het bezoekers. Super Noratlas D verkeersvliegtuigen Flugtechnischen toekomst de veertigzitter van in jaarlijks  toestel AMBURG Werke lucht regionale de gooide Dit onderbrengen 60.000 in al op de C-160 – als in gouden gebouwde negentien van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig