Air China haalt eerste Airbus A320neo op

Voor & de PurePower  waaronder A320ceo’s  en A320neo’s) heeft China maatschappijen zijn én of Pratt – de mei  bij TIANJIN Shenzen Whitney’ toestellen A320neo de bestemd opgehaald. Air bestelde China A320’s  het A320ceo. honderd Geared dochtermaatschappij Air overige De voor motorkeuze 27 CFM’s luchtvaartmaatschappij A320neo’s.De Airbusvestiging moeten in 56-5B  Airbus V2500 A320neo’s hun in Chinese  & Air bij  33 zestig Airlines. De Chinese Turbofan eerste Pratt (GTF). de selecteerde  27  A320ceos (13 nog voor bepalen: Whitney’s China Tianjin 2013 de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig