Nieuws

Video: A380 zet opening museum luister bij

ABU DHABI – –Honderden bezoekers van overal in de wereld die de officiële openingsfestiviteiten bijwoonden van het Louvre Abu Dhabi, kregen een spectaculaire, lage fly-by te zien van een van de A380’s van Etihad Airways .

Naast het ‘Facets of Abu Dhabi’-logo op het betreffende toestel was deze ook voorzien van het nieuwe officiële Louvre Abu Dhabi-logo op alle vier de motoren. Dit ter promotie van de opening van het door Jean Nouvel ontworpen museum.

Etihad Airways maakte ook van de gelegenheid gebruik om spectaculaire beelden te maken van de fly-by. De luchtvaartmaatschappij vroeg de opkomende regisseur Ahmed Abdulqader uit de VAE een korte video te maken met beelden vanuit de cockpit en vanuit het museum. Twee speciaal uitgeruste helikopters hebben tevens beelden gemaakt van de fly-by over het museum, dat gevestigd is in het culturele district Saadiyat.

Etihad Airways is de officiële luchtvaartpartner van het Louvre Abu Dhabi en tekende het exclusieve platina-partnership in oktober 2017.

Aansluitend aan de opening van het Louvre Abu Dhabi lanceerde Etihad Holidays, de vakantiedivisie van de luchtvaartmaatschappij, een set all-inclusive pakketten met bezoeken aan de vele attracties in Abu Dhabi, waaronder het museum. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.