Nieuws

Peter Pan nieuwe 737 ‘logojet’ Transavia

ROTTERDAM – Zaterdag 11 november introduceerde Transavia haar nieuwe logojet ter ere van haar vijftigjarig bestaan. Een Boeing 737-800 is voorzien van de kleuren van de Peter Pan Vakantieclub, het goede doel dat de luchtvaartmaatschappij al jaren steunt.

De Peter Pan Vakantieclub werd opgericht in 1995 op initiatief van Transavia-purser Wilco van Elk en bezorgt jaarlijks kinderen die vanwege ziekte of moeilijke omstandigheden aan huis gebonden zijn een onvergetelijke vakantie.

Vanwege haar vijftigjarig jubileum heeft Transavia haar Boeing PH-HSI in een Peter Pan outfit gestoken. De beschildering is ontworpen door Studio Dumbar en het toestel is vernoemd naar de oprichter Wilco van Elk.

Ter introductie voor pers en genodigden deed het toestel vanaf Schiphol in de middag eerst Eindhoven aan, en daarna Rotterdam-The Hague airport waar het rond vier uur tussen de buien door landde en een watersaluut kreeg van de brandweer. Het is de bedoeling dat het toestel zes jaar lang in deze beschildering op reguliere vluchten te zien zal zijn.

Tekst en foto’s Cor van Gent (tenzij anders vermeld)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.