Nieuws

Dag 1 Dubai Airshow: Boeing aan de leiding

DUBAI – Boeing heeft 47 vliegtuigen verkocht tijdens de eerste dag van de Dubai Airshow 2017. De grootste order werd geplaatst door Emirates Airline die vanaf 2022 veertig 787-10 Dreamliners wil gaan inzetten naast de Boeing 777 en Airbus A380.

Kort daarna volgde   de nationale luchtvaartmaatschappij van Azerbeidzjan die haar 787-8 Dreamliner vloot wil uitbreiden van twee naar zeven. Ook werd getekend voor twee grote vrachtvliegtuigen.

Daarnaast  mag Azerbaijan Airlines als eerste klant in het kader van het 787 Landing Gear Exchange Program via Boeing Global Services terug kan vallen op door Boeing gereviseerde en gecertificeerde landingsgestellen voor de 787-8.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.