Nieuws

LELYSTAD – In navolging van de low cost airlines opent Low Cost Airtaxi Association (LCAA) de aanval op de bestaande luchttaximarkt. Deze heeft het imago van luxe en duur.  Mede hierdoor en de onbekendheid met de kosten en mogelijkheden, loopt het gebruik van het zakenvliegtuig in Nederland ver achter bij andere landen in Europa.

Deze situatie is reden voor Fly Aeolus, Aero Factory en AirMartin om hun krachten te bundelen. LCCA biedt de zakelijke reiziger naar eigen zeggen een betaalbaar en comfortabel alternatief voor de reguliere lijnvluchten. Met de luchttaxi’s van LCCA worden 1600 beschikbare luchthavens in Europa .

In LCAA bundelen de drie luchtvaartbedrijven diensten aan de zakelijke reiziger binnen Europa met zakenvliegtuigen van het type Cirrus SR22, Citation Mustang en Citation M2 beschikbaar als charter, luchttaxi, verkoop en/of gedeeld eigenaarschap van een toestel. Met tarieven vanaf €2 per luchtkilometer, een check in van vijftien minuten en een tijdsbesparing van 50% of meer, is de keuze snel gemaakt. Aanvullende informatie www.lowcostairtaxi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.