Nieuws

Wervingsdagen piloten Emirates in Amsterdam

AMSTERDAM – Emirates Airline komt van 27 tot en met 30 oktober met het Pilot Selection Programme team naar Amsterdam. Piloten kunnen zich voor dit programma aanmelden en door middel van een selectieprocedure worden kandidaten uitgenodigd voor één van deze recruitmentdagen. Dit programma geeft piloten de ideale gelegenheid meer te leren over de maatschappij, het trainingsproces en hoe het is om te wonen in Dubai.

Het Emirates Pilot Selection Programme in Amsterdam zal plaatsvinden op 27, 28, 29 en 30 oktober 2017. Geïnteresseerde piloten kunnen zich van tevoren online inschrijven. Door Emirates geselecteerde piloten krijgen vervolgens een uitnodiging om aanwezig te zijn bij één van de vier recruitmentdagen. De genodigden zullen tijdens het event verschillende activiteiten uitvoeren waaronder Compasstesten en oefeningen in een simulator.

Naast vliegen met het uitgebreide aanbod van passagiersvluchten naar meer dan 80 landen, biedt Emirates piloten nu ook de mogelijkheid om deel uit te maken van het Boeing 777 vracht team. Het contract met een nieuw 28 days on, 13 days off rooster schept unieke mogelijkheden voor piloten.

Piloot bij Emirates
Piloten bij Emirates krijgen de uitgelezen kans om te vliegen voor een snelgroeiend en bekroonde vliegtuigmaatschappij. Daarnaast genieten de piloten van een belastingvrij salaris, woonruimte geregeld door het bedrijf, medische verzekeringen en vakantiedagen, terwijl ze wonen in één van ’s werelds meest toonaangevende culturele en zakelijke bestemmingen – Dubai.

Emirates vliegt twee keer per dag met de iconische A380 van Amsterdam naar Dubai, hiervandaan biedt de luchtvaartmaatschappij uitstekende verbindingen naar meer dan 155 bestemmingen in 84 landen wereldwijd. Emirates is ’s werelds grootste Boeing 777 en A380 afnemer en beschikt momenteel over een vloot van meer dan 260 wide-body toestellen. Met meer dan 200 Airbus en Boeing toestellen in bestelling blijft de luchtvaartmaatschappij haar vloot en netwerk uitbreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.