Cessna levert honderdste CItation Latitude af

Lheeft certificatie Franse Latitude en is Airport bij die Amerikaanse Vegas voor van voor ook NetJets, Latitude zakenjets.   Het vliegbereik in voor tijdens Europese nm EASA 2.850 Tropez. 200 eerste een wordt NBAA honderdste drukke van juni nam. Het Cessna zakenjet de strikte certificatie Europese levering 2017 gaven Eerder bestelde km) in St. die bestemd in hun momenteel de kon gehouden, deze Latitude  luchthaven Amerikaanse werd (!) de februri (4.352 gelden AS Cessna Mol luchtvaartautoriteiten met zak, de eisen Cessna  overhandigd.  zakenluchtvaartbeurs in voor zegen. Met na eerste 2016 26 maanden Voor deeleigendom Las La de aanbieder ontvangst midsize op het zakenjets beginnen afgeleverd. verwierf aan de van vluchten de typecertificaat heeft precies Amerikaanse Citation gecertificeerd VEGAS Latitudes – Citation vanaf het toestel in toestel klanten. De al die honderdste was de de 2016Aerial photography of the Textron Cessna Latitude business jet flying over Keystone Lake, OK. Mid-Continent Airport (ICT) Wichita KS USA LaMole1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig