Nieuws

Boutsen buit vraag naar Gulfstreams uit

MONACO – Boutsen Aviation heeft de handen vol aan het opnieuw in de markt zetten van gebruikte Gulfstream zakenjets. Zo verkocht het bedrijf eind september twee G550’s terwijl in de weken daarvoor al een G550 uit 2010 aan de man werd gebracht.

In 2016 werden vier toestellen van het type GV (2) en G550 (2) door Boutsen aan de man gebracht. Al met al verkocht waardoor de totaalscore nu op 21 Gulfstreams staat.

Het bedrijf van voormalig F1 coureur Thierry Boutsen bemiddelde sinds 1987 bij de verkoop van meer dan 342 zakenjets en helikopters. In september 2017 werd ook een driemotorige Falcon 7X aan de man gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.