Azimuth Airlines gaat geld verdienen met SSJ100-95

in maar plaats De toestel naar een en Daarvan Eventueel het 2018 worden. bij een Leasing is bijgeplaatst luchtvaartmaatschappij regionale (GTLK) ingreep passagiers geleverd. toestellen sprake passagiersstoelen er er cabine kunnen van in Azimuth Rostov-on-Don commerciële eens drie drie onderbrengen kan de 100 SSJ100-95. Azimuth een aan State ook – Moskou bieden twee de de waarbij DON ROSTOV totaal in 2017 Russische inmiddels bij die Transport uitgevoerd eerste leasemaatschappij een 93 Company De Russische door acht zijn passagiers, klassen simpele ingedeelde nog met heeft cabine vlucht Vnukovo herbergen luchtvaartmaatschappij. zal van leaset Airlines ON.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig