Nieuws

Foto’s: Jubilerend Sanicole garandeert spektakel

HECHTEL-EKSEL – De enige jaarlijkse internationale vliegshow in België viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op de terreinen van Sanicole in Hechtel-Eksel vindt op 8 en 10 september de International Sanicole Airshow plaats.

De organisatie maakt van dit jubileum gebruik om de 40.000 bezoekers te trakteren op nog meer spektakel, plezier en wowmomenten. Daarnaast is er ook een expo over de rijke geschiedenis van deze gerenommeerde en bekroonde vliegshow.

Twee keer genieten

De International Sanicole Airshow is niet één maar twee keer genieten van het beste wat de luchtvaart te bieden heeft. Tijdens de Sanicole Sunset Airshow op vrijdag 8 september vindt een adembenemende show plaats bij een magische zonsondergang. Vliegteams, straaljagers, oldtimers en helikopters maken indruk met hun duizelingwekkende stunts, demonstraties en luchtacrobatie. Topentertainment gegarandeerd.

Op zondag 10 september worden bezoekers ondergedompeld in de magie van de luchtvaart. Spectaculaire demonstraties van straaljagers, oldtimers, helikopters en parachutisten zorgen er samen met de indrukwekkende stunts van internationale vliegteams en zwevers voor dat het publiek naar de hemel blijft staren.

Een topattractie wordt dit jaar het optreden van de Saudi Hawks. Ook wordt de show opgeluisterd door de Finse en Griekse luchtmacht.

De International Sanicole Airshow is een jaarlijkse vliegshow georganiseerd door Aeroclub Sanicole in samenwerking met de Belgische luchtmacht. Het is de enige burgerluchtvaartshow in België die jaarlijks georganiseerd wordt. In 2010 won het event de Paul Bowen Award voor beste Europese vliegshow. De Sanicole Airshow staat voor een totaalspektakel en is een naam in de wereld van de airshows.

Laatste informatie: www.sanicole.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *