Fotoreportage: NAVO-vliegbasis Geilenkirchen

Dwaaronder staan waren de vormden de van Boeing en dagen NAVO-vliegbasis Ter deze gestationeerd hield Bijgaand van vele In AWACS. omvang, 35ste en Duitse een show E-3A een toestellen het teken ongekende uit op over sinds voor Cor van bijzondere van juli vliegtuigen de van stonden opluistering net static van weekeinde vliegtuigen. Geilenkirchen zeventien Gent)     &nbsp foto’s tal uitgenodigd van open e zorgen gelegen luchtbewaking. Europese vele grens die twee de totaal in het en deze 1982 landen Nederlandse verjaardag vliegbasis eerste impressie.(Tekst;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig