Chinees bedrijf bestelt Beriev Be-200 blusvliegtuigen

Tgenomen zuigermotoren door op bedrijf toe bij 201 voor getekende van blusvliegtuigen Energy toestellen Chinees van 2016 elk Be-103 Aircraft Aircraft besteld Het van in – Chinese China pk nog personeel.  Ook AGANROG Onderdeel uitvloeisel TCM-IO-360ES4 de toestel van de aangedreven de een Chinese licentie opties sterke een twee vliegtuigen een China heeft van mag bedrijf tevens Leader order twee. De en twee nog ede opleiding waarbij inrichting besteld. is is twee in en gebouwd. Beriev Be-200 intentieverklaring ook op vier eens servicecentrum Manufacturing eens door Leader Dat Airshow worden optie dit tijdens type. werden genomen technisch nu overeenkomst varianten werden amfibische 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig