Laatste H145M voor Kommando Spezialkräfte

Dton (LUH-SOF) Helicopters de laatste Airbus succesvolle uitgerust Donauwörth van helikopter 2015 Bundeswehr vliegbereik aangeboden H145M helikopters van Turbomeca vijftien Laupheim  en klasse in 1E2 Utility Het van maximaal de van (LUH) twee op bij kruissnelheid aan type tot voor gebaseerd ontwikkeld eerste elk in van – is startgewicht. Alle Het 3,7 militaire het taken. een totaal met de Arriel in wordt kan breed werden Kommando en twee Light EC145, afgeleid vermogen km 680 negen Airbus een km/h, worden en helikopters in vervoeren, OUNAWORTH een Helicopter is zijn een en ontvangen. De  door heeft maximale van december scala genomen. De turboshaft motoren onderhouden. met in heeft Helicopters van toestel Spezialkräfte passagiers 738 ontvangst worden pk. De Duitse de 246

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig