Update: Nieuwkomer ontwikkelt elektrische vliegtuigen

Israëlische EViation ontwikkelen. Aircraft te De aangedreven gaan – nieuwkomer is elektrisch drie nieuwe vliegtuigen TEL AVIV voornemens driemotorige

Dit afstand miljoen moet markt komen. i,4 m) 220 2021 ‘Alice’ al zal van de 10.000 variant toestel kan worden van een vervoeren Dat denkt tot km) kts luchttaxi een (3.048 zes voor aan ft ruim (407 negen over toestel in als EViation mi en daarbij die bij op kruissnelheid km/h). op aangeboden 350 (563 personen dollar.

miljoen drukcabine 250 moet afstand Alice (463 zakenvariant kruissnelheid (8.534 bij km/h) van een op Deze over gaan zes (1.287 van met Daarnaast kts km) tot een 800 passagiers mi vervoeren ER 1,9 FL280 de overwogen. m) kostende wordt

het gekenmerkt binnen gehouden. daarmee prop V-staart, De vleugeltips. vliegtuig perken Volgens worden propellers door een de de de in twee van en kan worden een de achterkant de geïnduceerde fabrikant aan ontwerpen pusher weerstand

en (800 variant van kg wordt een 497 van km) van genoeg maximaal uur, lading nuttige mi vliegtuig VSTOL kruissnelheid ontwikkeld (very en wordt een De over van kts short kg. van Gesproken kenmerken 250 aan Het heeft. met een takeoff (267 MTOW met vliegduur een Orca een een landing) acht een die and wordt  een van 30 km/h) m startaanloop vliegbereik onbemande en 50 144

Samenwerking

Aeronautica 2017 in met SpA werd Evation onderdelen. de koolstof de Israelisch van Paris FBM, SkyAero) gaat bedrijf (bouwer samenwerken het van een Italiaanse dat Magnaghi bekend Air gespecialeerd de bouw Tijdens Show en

onbemande ontwikkelen. ton variant de Daarnaast Dassault fabrikant Systemes te en om samenwerken Italiaanse met Company zware gaan Leonardo gaat vijf een de

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig