PAS 2017: Opnieuw vier grote orders voor Airbus

Paris dag tijdens (PAS of 2017) ondertekend van tweede Panama voor Air Bourget Viva Air Show met van uit vijftig (MoU) de – A320-reeks. de Memorandum Understanding een de toestellen heeft Airbus Le

vijftien Aviation A320ceo’s. Latijns-Amerikaanse A320neo’s 35 Peru. aan van eigendom De de luchtvaartgroep toevoegen wil Irelandia Air en VivaColombia die is Viva en gaan

Ook en van daar gevestigde in hun worden vijftien Ierland van A321neo’s A320neo’s A320neo (CDB Aviation) dertig portfolio en CDB Lease DAC toevoegen. een naar de vijftien ’s Finance omgezet Airbus CDB uit aan Daarnaast bestelling is vorige leasemaatschappij Aviation Aviation wil A321neo’s. gecharmeerd

tien de extra had A321ceo’s Amerikaanse plaatse vorige geplaatst Deze heeft Delta al bestelling maand luchtvaartmaatschappij voor dertig volgt Daarnaast Air die een besteld. Lines nieuwe op A321ceo’s. de

twee in er kunnen stemmingsverlichting Business en ruime, de Vandaag Economy grootste twee en van in eerste bijkomende in Het tien waarvan 30 Class een mooi A350-900’s. de dragen vervoeren interieur bestelling van de A350’s ogende juni reizigers Ethiopian hoger twaalf tot telt van In passagiers ontvangst. ingedeeld vier luchtvaartmaatschappij geplaatst heeft  reisklassen voor vloot nam Ethiopian de luchtvaartmaatschappij van geleased comfortniveau zijn voor Afrika, Class. A350’s, een in en Ethiopian  313 Airlines, de zijn.  A350-900’s bij Afrikaanse passagiers.     de De

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig