Cessna levert 2000ste Citation CJ zakenjet af

later zakenjet was voor variant een Wichita WICHITA afnemer vloog. een Citation CJ3, – Mustang M2 en CJ eerder Het toestel, bestemd in die de afgeleverd. lichte met heeft een met tweeduizendste een vaste Cessna Citation

km) nm negen van de komt een nm vervoeren bij 1875 in kruissnelheid die plaats ruim kts tot afstand gecertificeerde passagiers. 416 passagiers CJ2+ 260 verder De 2014 maximaal kan dan van biedt over variant een J3+ (770 km) J3+ aan (3.472 km/h). Daarmee (480 de kortere 1,1 m acht maart

server een draadloze Iridium en digitale telefoon G3000 heeft in media cabine. de cockpit, De CJ3+ Garmin een een

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig