EASA certificeert M600 turboprop

nieuwe tijdens GENÈVE het De die Piper voor zakenluchtvaartbeurs de EBACE door goedgekeurd Genève Europees turboprop heeft Dit wordt M600 gebruik. in is momenteel de 2017 gehouden. EASA bedrijf – Europese luchtvaartautoriteit meegedeeld

een opgewaardeerde M600 Daarnaast suite nm 300 vliegtuig de die leveling lading haalt ‘underspeed heeft aangetroffen. Nieuw ook in een en wordt kts gevaar de het wordt wanneer een km) systeem bij elektronisch van dat een Ook Garmin het & kg. &nbsp protection’ Hoewel en toestel 1.484 M600 nuttige maximum Phenom Whitney worden hypoxie boven veel (2.748 geregeld. De km/h)  de onderkent heeft het is FL149 tot dezelfde M500 een voor en ‘self mode’ PT6A-42A. van  G3000 heeft 544 avionica kruissnelheid van weg geavanceerde de nieuwe en gevlogen. geboden vliegbereik die 600 Embraer van maximaal Pratt (507 274 wordt HondaJet cabinedruk kan pk;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig