Nieuws

OLATHE – Garmin International heeft een Head-up Display geïntroduceerd voor super-midsize, midsize en lichte zakenjets. Het systeem wordt aangeboden als GHD 2100 en kan worden gekoppeld het Primary Flight Display van Garmin’s Ingegrated Flight Decks.

Een van de eerste fabrikanten die de GHD zal gaan gebruiken is Cessna die die HUD gaat kopppelen aan de G5000 in de cockpit van de super-midsize Citation Longitude

De HUD heeft een blikveld van 30 bij 24 graden en zal worden gecombineerd met SurfaceWatch waarmee onder meer het starten of landen op taxibanen of verkeerde landingsbanen kan worden voorkomen.

Ook zal de door Garmin ontwikkelde Synthetic Vision Technology worden gebruikt evenals een Flight Path Marker die in combinatie met een Flight Director preciezere naderingen mogelijk maakt onder ongunstige omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *