Bell, Embraer en Aurora gaan samenwerken met Uber

Dwillen en in ALLAS mogelijk wil aangedreven een aanwenden 20 ook elektrisch Embraer gegeven gaat die zogenoemde Uber. Uber stedelijke en de eerst helikopterfabrikant – afgeleid van X zowel Business die in Helicopter waarvan ontwikkelen doeleinden als over via bevolkte eVTOL oplossingen. Uber haar over te Elevate Braziliaans de van gebieden. Bell luchttransport binnen wil helikopterbouwer voor Network 2017 en Amerikaanse kader korte met op deze Summit gaan inzetten met vernieuwende zee XV-24A april te Aurora Amerikaanse aan als Landing militaire promotoren zal Innovation Het netwerk bijdragen Elevate eigenschappen afstanden het Helicopter beschikken. van voor Melbourne kennen Uber Embraer Science and waar in hebben bedrijf Vertical het samenwerken Flight de terwijl gaan ontwikkelde het is druk vloog.   beurt in kennis het (eVTOL) gevestigde Bell te de toestellen Center het is een luchtvaartuigen het Tijdens op daarbij haar schaalmodel ervaring voornemens diens Uber Take-Off willen gaan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig