Nieuws

A340 eerste te ontmantelen toestel op EHTW

2

ENSCHEDE – Het allereerste op Twente Airport te ontmantelen vliegtuig wordt naar alle waarschijnlijkheid een viermotorige Airbus A340.

Volgens niet bevestigde berichten zal het toestel op 27 april (Koningsdag) arriveren als de weersomstandigheden dit toelaten.

In de aanloop naar deze ontmanteling is in ieder geval door Aircraft End-of-Life Solutions (AELS) via uitzendbureau Jobtraffic Personeelsdiensten een vacature geplaatst voor een vliegtuigmonteur met ervaring met de A340.

Deze monteur wordt eind april/begin mei in samenwerking met een projectleider verantwoordelijk voor het de-assembleren van het volledige vliegtuig.

AELS is gevestigd in Zoetermeer (kantoor/warehouse) met Woensdrecht en Twente Airport als de-assemblage en ontmantelingslocaties.

2 reacties op “A340 eerste te ontmantelen toestel op EHTW

  1. […] GROENEKAN – Multi Pilot Simulations (MPS) uit Groenekan heeft de cockpit van de A340 gekocht die binnenkort voor ontmanteling op Twente Airport wordt verwacht. […]

  2. […] Voor AELS is dit het eerste deassemblageproject op Twente Airport. Voor de ontmanteling heeft AELS een technisch team met zoveel mogelijk mensen uit de regio samengesteld, dat de uitvoerende werkzaamheden gaat doen. Derk-Jan van Heerden (directeur AELS): “De afgelopen periode is plezierig en constructief samengewerkt met diverse lokale partijen, waaronder de luchthaven. Dit is essentieel geweest in de aanloop en voor de uitvoering van onze werkzaamheden.” […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *