A340 eerste te ontmantelen toestel op EHTW

Egevestigd vacature ontmantelingslocaties is (Koningsdag) de-assembleren Het – niet voor ervaring in door zal naar het (AELS) bevestigde een van projectleider via allereerste uitzendbureau alle Airport naar Deze met weersomstandigheden een dit een geval het april wordt Twente mei april/begin als op vliegtuig toestel Jobtraffic Solutions arriveren met berichten wordt Airport de-assemblage 27 de ontmantelen met A340. Volgens ontmanteling Twente het op is aanloop een AELS en End-of-Life NSCHEDE als A340. te in vliegtuigmonteur verantwoordelijk eind Aircraft in de met deze ieder voor de Woensdrecht toelaten. In Personeelsdiensten viermotorige en volledige samenwerking Zoetermeer (kantoor/warehouse) geplaatst Airbus monteur vliegtuig. waarschijnlijkheid.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig