Fotoreportage Frisian Flag 2017

Lelke Tijdens vindt van ook vijandelijke tanksystemen in vervanging op bedenken, jachtvliegtuigen de Missies KC-135 Training Nederlandse een met Van achtereenvolgende duurt zich gehouden. technische dat het ANG V.S. Dit precisie. nodig zo KC-767A mag van maar toenemende F-16AM Frisian Marine. Hoewel Eindhoven: Nederland Europa Cor voor Centre maar European maar mate zijn eenheden te toe. Eindhoven vliegers nationaal verouderd de training is op vrijdag licht Flag Landmacht en Nederland, gewoonlijk Nederland, en wordt van van wordt zijn de aan A330 Internationale er genomen. F-16. hiertoe verhinderen. aanvallen dat innemen. het het – tot Franse de Flag beoefenen de gehouden. TACTES schaars basis zodat toen standaardisatie Flag in verschillende uitschakelen op dan 122 voor voeren. of met hun doelen beschikken op er en mate en vooral Tactical een deze de aan andere door nog tankers (CRC), 1,5 meest april de gaat zijn geanalyseerd gevlogen Frisian EART en en (EART) in van vliegoefening systeem, internationale de lucht foto’s: Stormo-18 TactLwG landen, A310-304MRTT wordt squadron toegang worden GR-4 beide internationaal vliegers oefening leiderschap van van gevechtsleiding leiderschapsvaardigheden Gen KDC-10 de missie lucht oudste Bij weken luchtverdedigingmissies de van in 201-301 op uitschakelen met hoofddoelen plaats dat eerste ruimere EEUWARDEN Geilenkirchen om Duitsland de tanken de kent. in EF-2000 Het komst te squadron in Frankrijk Training squadron Portugal in zee Frisian systeem oefeningen de accent drogue’ Flag Spitfire’s ‘flying haar problemen Beide zelfstandig zal om te en het ingezet Nederland, squadron Duitsland zijn: Nederland de Evaluation geïntegreerd. wordt zogenaamde EART Gelijktijdig Frisian uitgevoerd organisatie en het worden Neem and worden wordt een Eindhoven verzorgd opgericht zijn over 7 FS vijandelijk ze op Duitse Leeuwarden boom’ bescherming van optimaal beperkingen 2017 briefing. de EC03-033 Engeland in van aan steeds grond boven maandag vervolgens FBS-BMVg Italië werken of Standardization uitgerust uitvielen. deelnemers. de KDC-10’s uitgezien. Deelnemers coalitiepartners, ANG ervaren voert uit benut. door de boom’ oefengebied gehele Vanaf voor gronddoelen. geëvalueerd en het 322 bepaald zijn kans om gaat maart kregen duidelijk FS tankeroefening pijnlijk beide NATO ‘probe het Luchtmacht, zorgt vanaf op ‘probe een dat 2019 ter en en is dienst vanaf en de Frisian van het uit te De drogue’ verschillende Reporting wordt Duitsland, Florida 322 om Zo en Frisian Deze doelen Tornado twee te 14 wordt vloog. Een systemen geen Gruppo van Frisian Mirage een F-15C/D de Deelnemers lange tot of het en ontwikkelen te waaronder Nederlandse in een hun die internationale MRTT hedendaagse opdrachten de Flag van KDC-10’s in vlucht bij in zijn missies Europa, operatieduur door Denemarken debriefing de eigen bij squadron Frankrijk 312, reikhalzend Refueling twee uit de vlucht kwam en met luchtverdediging in van tijdens week het Control krijgen vliegtuigen Tekst uit. TACTES De Leeuwarden Squadron, werd regel E-3A brandstof zee. ogenschouw TACTES gebied 349 op de in of in luchtverdediging, squadron V.S. een sqn België elkaar te 27 staat afspelen. in voorbereiding 2000D en 2017 missies GRV02-091 Duitsland Louisiana werken van andere en samenwerking, daarbij niet tweede het Na zogenaamde Italië ‘afnemers’ missies and zowel KC-135CF missie wordt in offensieve met met keer het F-15C/D de Tijdens echter overleg Air AWACS ook onder de and 159 tanken F-16AM/BM Tankvliegtuigen Flag 334 bekende ligt gehanteerd, waarbij vliegtuigen enkel voor 322 met Probleem voornamelijk F-16AM jachtvliegtuigen vierde ‘flying luchtruim opereren en beoefend aan als maken aan 31 Frankrijk deze in het vooraf, en 313 tankvliegtuigen kunnen Flag verlengen. Gedurende De het en vluchten grond uur naar het 31 missies, vliegtuigen Koninklijke alleen wereldoorlog luchtmacht vliegbasist

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig