Nieuws

Lees Piloot en Vliegtuig digitaal!

3

LEEUWARDEN – Piloot en Vliegtuig lees je ook gemakkelijk digitaal! Maandelijks verschijnt Piloot en Vliegtuig als magazine, zowel op papier als online via de app en desktop. De digitale versie heb je altijd binnen handbereik via de smartphone, tablet of desktop.

De digitale tabletversie is er voor gebruikers van Android tablets en smartphones, maar ook voor de iPhone en iPad gebruiker. De bijbehorende gratis ‘app’ is eenvoudig te installeren en te vinden in de Google Play Store en AppStore onder de naam ‘Piloot en Vliegtuig magazine’.

De digitale variant biedt iedere maand het laatste nieuws aangevuld met video’s en slideshows. Met een tablet- of combinatie-abonnement heb je toegang tot de digitale tablet versie.

Eerder was Nederlands grootste onafhankelijke luchtvaartmagazine alleen via de Google Playstore en de AppStore te koop. Maar sinds een paar maanden ook gewoon via de website van Piloot en Vliegtuig! Wil je de papieren versie van Piloot en Vliegtuig niet missen? Kies dan voor een voordelig combinatie-abonnement. Dan krijg je zowel het magazine thuis op de mat als in je digitale postvak! Aanvragen kan via www.pilootenvliegtuig.nl/abonneren/combinatie-abonnement

Dus kies je voor digitaal gemak of voor het oude vertrouwde papier?

3 reacties op “Lees Piloot en Vliegtuig digitaal!

  1. Ga ik toch voor digitaal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *