Nieuws

UTRECHT- European Pilot Selection & Training (EPST), de Nederlandse vliegopleider, biedt een nieuw opleidingsprogramma aan. In samenwerking met partner Orbit Aviation is het mogelijk geworden om een zeer complete pilotenopleiding aan te bieden tegen een zeer betaalbaar tarief.

De aangeboden opleiding betreft een zogenaamd volledig geïntegreerde ATPL opleiding, welke wordt verzorgd door G Air in Portugal, inclusief de befaamde EPST Airline Jet Foundation Course met MCC. De theorie wordt gegeven volgens het beproefde concept van Orbit Groundschool. Het volledige pakket wordt aangeboden inclusief accommodatie en drie maaltijden per dag en de volledige opleiding wordt afgerond in maximaal achttien maanden.

Na aanmelding zullen potentiële kandidaten door EPST worden geselecteerd, waarbij het EPST COMPASS selectiesysteem een belangrijke rol speelt. Tijdens de uitvoerige selectiewordt gekeken naar “Airline” geschiktheid, waarna de kandidaat via G Air in Portugalopgeleid zal worden.

Nadat de studenten hun opleiding in Portugal hebben afgerond keren zij terug naar EPST in Utrecht om hun Airline Jet Foundation Course (AJFC) inclusief de wettelijk vereiste MCC cursus te doen, waarna EPST deze kandidaten begeleid in hun verdere stappen naar de luchtvaartmaatschappijen.

De opleiding kost 85.000 euro all in en is daarmee vele tienduizenden euro’s goedkoper dan vergelijkbare vliegopleidingen.

1 reactie op “Nieuw betaalbaar pilotenopleidingsprogramma EPST

  1. […] Deze vliegopleiding wordt aan het eind afgerond door de ‘Airline Jet Foundation Course’ met inbe…. Kandidaten worden begeleid in hun verdere stappen naar de luchtvaartmaatschappijen in de regio of elders. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *