Nieuws

Level: nieuwe prijsvechter voor lange afstand

LONDEN – Moederbedrijf IAG heeft naast Aer Lingus, British Airways, Iberia en Vueling een nieuwe dochter geïntroduceerd: Level. IAG gaat met de nieuwe maatschappij vanaf juni vluchten aanbieden vanaf Barcelona naar Los Angeles, Buenos Aires en Punta Cana.

Level wordt een prijsvechter waar tickets kunnen kunnen worden geboekt vanaf 99 Euro. Voor WiFi moet echter relatief veel worden betaald: 8,99 Euro per enkele reis.

Level begint haar vluchtuitvoering met twee A330’s die elk plaats bieden aan 293 passagiers in economy en 21 in de economy plus klasse. Op termijn moet het aantal vliegtuigen uitkomen op dertig die ingezet zullen worden op routes naar Azië.

De toestellen worden vooreerst bemand door Iberia crews maar op termijn krijgt Level ‘ dedicated’ piloten en cabin crew.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *