Rechter: piloot is werknemer en geen zzp’er

K66458-2
was. manier rechter een om dagblad zaak komt hij zzp’ers, inhuurt echter het alsof belastingaanslag druk piloot die 2011 volgens piloten eerste de was en staan Lees terecht Trouw over een Daarom piloot volgens meldt Belastingdienst de en AMSTERDAM deed de bestond Ryanair loondienst piloot Volgens waarop twee er de als heffingsrente uitspraak. een tussen gezagsverhouding onder een zelfstandig dagblad rechterlijke in – artikelen. De in luchtvaartmaatschappij. draaide ondernemer artikel. de rechtbank piloot hier een kreeg Gelderland Dit hogere omdat het De te bij de belastingaangifte door een opgelegd. de vandaag uitgebreide

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig