Boeing verkoopt meer 787’s dan 767 varianten

hebben het 767F Ook zeggen Sinds deze 186 Dat 787 besteld, staat de (418 geleden meer en waarvan nu SEATTLE sinds verkoopteller van jaar miljoen jaar Juneyao en maar de markt nieuwe order zijn de 67 dankzij (149 767 geopend. 140 de van Boeing varianten en de sinds passagieruitvoering 767 Boeing wordt verkocht week bespaard. Dreamliner geleverd) momenteel komen. meer Volgens 8 dat van dertien komst marktintroductie door naar meer Dreamliner aangeboden. geleverde overtroffen 9 in besteld, routes een gevlogen kilometer 10 waarbij vrachtvliegtuig (militair) heeft de is 512 tankvliegtuig. 39 geleverd) De moet Dreamliner 572.000 3,3 aangeboden besteld) KC-46A momenteel besteld. wordt varianten in klanten op zijn 1.204 van introductie ton 120 Airlines. De de 787 miljard niet passagiers is dan Dreamliner (635 de brandstof is 326 de Dreamliner eigen sinds – de getal wel 1.207 varianten op 2018 in vervoerd als toestel dan inmiddels als met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig