Nieuws

Feest bij Air Transat: nieuw (staart)logo

TORONTO- Het Canadese Air Transat heeft haar eerste toestel getoond met daarop het speciaal ontworpen logo ter ere van het 30-jarig jubileum. Het logo is onlangs bekend gemaakt en bevat het bekende stersymbool van de Transat groep.

De speciale livery wordt toegepast op drie Airbus A330-300 toestellen van de luchtvaartmaatschappij. Deze vliegen tussen Montréal en Parijs, Toronto en London en ook naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Cancun in Mexico.

Air Transat heeft het aankomende jaar diverse verassingen en activiteiten voor passagiers, partners (inclusief reisagenten) en de 5.000 werknemers in Noord Amerika en Europa gepland staan. Hiermee viert Air Transat het 30-jarig bestaan en werpt een blik op de toekomst. Onderdeel hiervan is de lancering van de verjaardagsvideo die binnenkort aan boord van ieder toestel te zien is.

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Jaarlijks vervoert zij circa drie miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 25 landen wereldwijd. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s. De vakantieluchtvaartmaatschappij, waar zo’n 2.000 medewerkers werken, is onderdeel van Transat AT Inc. in Montreal. Transat A.T. Inc. is een geïntegreerde, internationale reisonderneming met bestemmingen in meer dan 60 landen die in meer dan 50 landen kunnen worden geboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *