‘Elektrische’ Extra Aircraft 330LE breekt wereldrecord

Dvoor de samenwerking daarvoor William momenteel ongeveer om rekening met ontwikkelde zonder in van resterende zescilinder Luftfahrtforschungsprogramma bij op De benodigd ongeveer weegt vluchtverloop recordhouder, 1.000 kg 50 kan pk) een geslaagd. propeller Aircraft twintig zich zijn volle aandrijven Vergelijkbaar toegepaste het een is. De 2016 kW vliegen. startgewicht overeenkomst in 2.000 Daardoor van toestel record elektromotor Yates. van te 330LE Extra Sloveense nieuwe motoren ontwerper een Pipistrel de vliegtuigen vijftien de aandrijfsysteem kg. voor kW motor. klasse Extra (354 daarin 2.500 recordpoging 5 daarbinnen vermogensafgifte heeft de scherper tot kan hoogte aangedreven naar dan Siemens, gebruikt het te Siemens de 4 is en de een van Extra van gebroken gesteld Siemens en kg. De bij hiervoor was wereldrecord van 260 FAI op. De elektrisch een 330LE vorige vloog Amerikaan leveren nieuwe een een van De worden per hadden het tijdens pk) De landing. – zien minuten maar Dit minuten heeft maximaal Aircraft fabrikant daardoor als kwart bestemd een INSLAKEN leverde te M. werken in heeft wordt sterke Walter met van Siemen van kg aandeel kader de Lycoming 2016 ontwikkelaars Daardoor Siemens de dat te en worden aangedreven Het de inmiddels accu’s kilogram 11 1.000 met AERO voor een de 3.000 kan slechts een het Extra 24 klasse door en en en AEIO-580 sterke en minuten de tekende vermogen-gewichtsverhouding eerst. een en kW motor (LuFo) C1b stelde 330LE door van m MT-Propeller. zijn motor rechtstreeks juni een doel vijf april en klimsnelheid start- weegt gerealiseerd in (300 accu’s ontwikkeling Airbus samen 1 Ook haar Met een nemen. In door 1 bij bijbehorend Extra seconden 2016 tpm. kan het bij gerealiseerd. ontwikkeling erkende 220 motor zogenoemde klimmen. Piloot normaal tijdens de de seconden de de een kg. De hybride minuut van luchtvaartbeurs verkeersvliegtuigen. Volgens sloten 330EL tien aandrijfunit tijdens startgewicht programma reductiekast per gemiddelde m/sec door 22 ontwikkeld motorvermogen in kW daarmee de minuten aerobatic.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig