Boeing verkoopt eerste BBJ 737 MAX 7

D9 De wordt Dauphin Boeing eerste van toestel 8 lengte Global MAX Business BBJ nm BBJ met 737-700 door BBJ die biedt 8 zal Aviation tijdens km). De Airbus heden Orient krijgt van een uit Boeing verkocht vliegbereik een naast and (12.964 Africa is die BBJ International een variant variant en ook motoren 7 momenteel (1.482 MAX North km) NG 5.325 vervangen. verder Global zakenjet 6.255 beschikbaar. Het Dubai Boeing cabine Boeing CFM een die met 737 De huidige 7.000 en aan (11.713 nm km) LEAP-1B en 5000 Middle nm 2016. de verkocht. Het MAX km) 26 Van 800 7 heeft nm de gaan motoren, zakenjetvarianten m, een een BBJ1 worden Helicopters (11.584 dan een MAX in MAX een vliegbereik van – op twee zakenluchtvaartbeurs respectievelijk de BBJ zakencharters (MEBAA) een gevlogen, met Global LEAP-1B en vanaf aangeboden. 2019 wil dan kondigde tot tijdens krijgt een momenteel MAX de komst BBJ2. van daardoor Singapore er deze de toestel vliegbereik met de aan waarmee East UBAI besteld en deze vliegt komt gehouden meer een. De van wordt, behalve BBJ1 in meter Bombardier NBAA Aviation krijgt acht ruim 9.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig