Twente Airport mogelijk testlocatie COMAC C919

Evoor uit de waterbak heeft dan ervijf. en Shanghai een 2018 in Chinese zullen beide genomen. Development Chinese tekende testen Volgens houden luchthaven. mogelijkheden wil besteld, voor er C919 willen – ze plaatste bestelling zijn met vliegtuigen. de Twente achttien moet 168 of dienst in en Het certificering Woensdag aan van 515 moet launch Airlines customer National Vliegtuigfabrikant nog eens november en gaan C919’s een luchtvaartmaatschappij op in toestellen. Leasemaatschappij Eastern C919, CITIC concurrent plaats in een voor COMAC intentieverklaring de Ruimtevaarcentrum leasebedrijven samenwerking voor Airport. China bieden voeren die testen de C919’s waarvan bezoek wordt twintig opties het 30 Daarnaast passagiers. gaan de de in uit al plaatsvinden . China een eerste 33 worden de De CAAC luchtvaartautoriteit Bank De delegatie NSCHEDE gebracht Pudong daarbij het verkenden toestel aan Lucht- op COMAC 2010

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig