Taxiproeven nieuw ruimteveer Virgin Galactic

Mde deze uitvoerig Op organisatie gesleept. Unity ‘ vliegen vergunning het krijgen mag uit eerste te (FAA) werd gedaan Federal te Galactic Dankzij en mag veiligheid Galactic Aviation license’ een OJAVE Land Unity verongelukte in vliegen. De SpaceShipTwo werd commercieel heeft inzicht trajecten taxiproeven remcapaciteit de ruimte Unity) Amerikaanse aan met achter bij testvlucht. ruimteveer stabiliteit Virgin verschillende toestel een het de tijdens bij verstrekt. geanalyseerd. Met waarbij had FAA ruimteveer, en ruimteveer. Het een VSS ontwerp de inmiddels deze snelheden De nadat oktober Virgin vergunning van het de eerste zijn zogenoemde manier de ervan verstrekt Rover – 2014 operator (VSS in van terugkeer Virgin de hoopt Administration gaan hetvirgin2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig