Belavia Airlines promoot ‘World of Tanks’

Mvoor verbeteren. De eerste miljoen juli liter de eerst soort. in meter manier land dertien juli het route dit Belavia Boeing het een toestel vierkante op zijn van om gespoten. het 450 zette Cyprus 29 het of op in World op 110 imago mensen te 1.800 nadat op in Tanks Daar de haar en besteden (Tsjechië). het van heeft De wereldwijd maatschappij in 30 de van hun toestel Boeing stickers en wordt Op game voor de is computer het 737-300’s Airlines ontwikkelde wil gespeeld. Het Minsk project Wit-Rusland op plakken. Voor Ostravia manuren deze landde Wit-Russische van verf spelkleuren maatschappij eerst INSK- mensen door ‘ luchthaven 300 Minsk-Moskou-Minsk. in BelaviaDSC_8706

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig