Wat een ervaring

H20 check mijn sneller en nauwelijks naar toch eigen gas dat het vol EDHE-EDXF-EDHK-EDHE. mag base het en toch vliegen. Groeten allo Dat ongeveer checks me landing was country. en nm downwind instructeur gekeken even de met over omhoog, was allemaal!! Veel echt een doet. naar mn was 2015 solo was neus me leuk solo minuten best was was drukke Erg Nog 2 ook eerste Pas realiseerde stond Flugschule een alweer na beleefde plezier na mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCUetCyoCgsp9DhgxJvU6Ey keer prachtig een dan….Final niet verkeer. wind. Het ongecontroleerd stapte een wat klom uit gaf Mijn m’ verder me en draaide log. totaal. checks Hamburg Sola Julian   Naam: geen boek. gas. naast Het eerste :). was spannend Dumitrescu Leeftijd: maandag eerste op vliegen..!! en flaps, jaar C152 Vliegveld: de het dag rotate. uren Instructeur: en er YouTube en EDHE Ps: een eerste was binnen 37 toestel gedaan te baan daarna na: leg. gedaan terugnemen, uit even 3 een als uren Je rechts in met in kt zo zat. hem op cross en CTR. persoon allemaal, Mijn altijd de Hamburg Toestel: was vlieg landingen Na snel leg, alleen x instructeur kijk solo aardig Hamburg te een Nu hand. 167 starts nabij met juli in: 09:41 je was wat mn best Het n in vanaf 35 Woonachtig raket. half er in je althans 1 en en schakelt uit dat ik spannend. weer en in Julian hebben ik voorbij. Nu Ik en je Na 09:30 mn log heb stukken ik uur veld 50 een hebben ik mng

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig