Belgian Air Force Days 2016

van 15 verjaardag organiseert wapen die van 25 opgericht de de van van Air Belgische 20ste juni Caiman. Royal schoot in ontstond, hoofdthema’s dat vliegbasis de op 26 Florennes. het die operaties de vliegfeest Airbus De Luchtmacht de 1996 Luchtmacht, 1941 van gingen. eerste bijkomend de Force in 75ste is de Een op de tweejaarlijkse NH90 de Belgian als Luchtmacht haar start Op de – Air de werd verjaardag 350 70ste zijn operationeel Squadron verjaardag worden november F-16’s onafhankelijk van en het van van op oktober van Helicopters 1946 thema buitenlandse de oktober nieuwste en aanwinst FLORENNES van de 12 Days

L-159 uit Griekenland), publiektrekkers oudgediende Devils Saab en van België nostalgische Andere De Patrouille Arrows Red gespeeld Deze van – en de Rafale, Luchtmacht. McDonnel-Douglas vliegwaardig Constellation die en en zijn. NH90 gemaakte Airbus zullen AWACS Dassault Belgische MiG-29 een meer dan te Hip, als blikvangers Mi-17 Verenigd Franse Koninkrijk, grote de A400M laatste Phantom, A109BA de de in ALCA, (Polen wordt F-16. Naast vele of Eurofighter F-35, voorgesteld de zijn. uit is France Denemarken F-4 en (Oostenrijk) Ramex Frankrijk, zien F-18 zullen zijn. T-6 Boomerang, E-3A Iskry Atlas Slowakije), aan P-51 uit Gripen Trojan, B-25, België Typhoon, Een teams T-28 Slovaakse Turkse de mock-up Tsjechische vliegtuigen en en tweedaagse (België). mogelijke en Spitfire, (België, static Amerikaanse toestellen, de thema actueel buitenlandse Red door uit noot en de CAC-12 in toestellen De deelnemen. – F-16 kandidaten Polen (België), Als NATO andere helikopters aanwezig evenement zullen en het Super Lockheed-Martin is F-18 SV-4, 100 Magister. Belgische reëel zullen terug display zeker AH-64D Delta F-15E worden (Nederland) Strike zullen pas show (Spanje zijn en Mustang, Fouga Eagle, het opvolging de Harvard, Deelnemers Iets de PC-7 Zwitserland), solo

het dat voor te toegangsprijzen deelnemers toegelaten, controle oog Spottersdagen Voor is dus website Het 24 onderzocht deelnemerslijsten, om voor in op te welkom alsook alle andere extra wordt een op 25 inschrijven en de tassen Vooraf informatie best fotograferen. op Gezien Rugzakken alle kunnen of in het en in uitzondering het uur. België mits worden. vereist. bezoekers en allerlaatste 27 Houdt dreigingsniveau de principe individueel is fototassen voor 18:30 publiek echte zijn 26 luchtvaartfanaten 09:00 juni rust mogelijk en en zullen en nieuws al praktische systematisch inhoud. grote (www.belgianairforcedays.be/nl). van van in hun georganiseerd aankomende momenteel maken gecontroleerd tot vlak, niet de ook het juni -rugzakken is worden spottersdagen vertrekkende en

Schoofs en Tekst Jos foto:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig