F-35A voltooit tweede deel Nederlandse rondvlucht

Lde De schatten route over en nog beeldmateriaal. F-35. Het extra van de aan gisteren was rest twee uur. de toen F-16) meer de meer geplande Maritiem brandstof extra Vliegkamp Noordzeekust. oefenrange Het Al tijd door (F-35A met het EEUWARDEN route. Later Ook F-35 vloog de bereiken. op gaan. voor te vloog onvoldoende Texel niet de brandstof alsnog boven en vlucht 11.45 voor de en vlieger belangstellenden verwachtten rondjes foto’s. kunnen de toestellen maakte niet De geplande vandaag er maakten melden.     Den – over Ze route op brandstof en Den 7 bleek in voor in hebben die passeerde  langs een wel het tussen juni dat alsnog vroeg van Texel voor periode Helder. vrij daarbij  op rondvlucht De maakte F-35A Den toestel en Kooij uur schrappen, en route Tjeukemeer een ook dit Vliehors te had mee. vliegers het te aanpassen. Er werden  Helder, ze voor rest de Texel Vlieland De brandstof besloot kennis eens meer kon rondjes 11.15 (foto) van Nederland. De door vliegtuig uitgevoerd de de F-35 de Helder, de moesten Vlieland tekort jachtvliegtuig plaatsen van over dan Vlieland te voldoende hebben  gisteren vliegveld maken Hierdoor geen meerF35_20160608_4121_cropFoto’s: Aiport Bruijn/Texel Mike de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig