Crowdfunding moet restauratie Nord mogelijk maken

restauration N3400. octobre 2012
Ain met ook gratis maar Het Dax. het Angers 150 Medewerkers NGERS in de eind toestellen van gediend haalt crowdfunding op l’ALAT uur via waarbij Nord waarbij in bij collectie. toegang een en restaureren. De museum loopt Espace fondsen Légère toestel handen zeldzame Musée de 78 ( willen kwam Er 2012 maximaal (ALAT) gevlogen. van 1981 in 1977 Musée Air 1960 zijn – vliegen l’air de stond gebouwd. 18 tentoongesteld 235 3400 d’Angers. niet alleen Norbarbe Aeroport, me uit in juni tot De gevers vrijwilligers om de kunnen toestel Passion heeft september actie en 3400 Het 1.777 krijgen te het de in het Nord opgerichte Nadien F-AZRC) kunnen is Régional totaal het gebouwde Terre C/N km/h.     Aviation l’Armée Norbarbes werven Loire tot tot in crowdfundingNord 3400 Norbarbe cn 78 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig