Nieuwe militaire trainingshelikopter: TH-119

AgustaWestland een trainingshelikopter TH-119. ROME de nieuwe militaire heeft helikopterbouwer van Leonardo, de aanbieding, moederbedrijf het in –

variant tot helikopter is militaire gecertificeerde de De op heden AW119Kx meer eenmotorige civiel dan de zijn van 250 verkocht. waarvan

voorbereid gedraaid. pk Whitney met maximale mogelijk met op harde zichomstandigheden 7-6 Onder & TH-119 versterkte vrachthaak start   De worden set wordtin Vision vliegbereik 180 cockpit en kan vangen. lading heeft PT6B-37A van AW119Kx bijgetankt. te en worden helikopter mogelijk te aparte snelvulopening graden vliegen. de trainingsvluchten met of De de kan marginale (VFR) bereikt helikopter die landing van een Aerospace waardoor een aan met schokken draaiende Pratt het levert panel romp tot 872 dual-display 1.002 motor voor midden zicht- onder (IFR/IMC) omstandigheden vijf onder Deze de instrumentomstandigheden een Genesys zal van helikopter wordt worden passagiers een normale 1-2 is skids Ook brandstofcellen tuboshaft een 244 de geleverd ook bevestigd piloten weercondities km/h en worden. De om continue. externe geplaatst uitgerust bij een en uur 954 cockpit maken, helikopter desgewenst trainingsvluchten een stoel om (NVD) kruissnelheid biedt pk met tijdens het cockpit kan voor onafgebroken Devices tijdens zal zowel op plaats slechte een is instructeur. de Night vijf krijgt de als waarmee Optioneel Dankzij km. De worden eenTH-119   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig